Anglia Ruskin University

Marea Britanie

Anglia Ruskin University, Cambridge: East Road, CB1 1PT; Chelmsford: Bishop Hall Lane, CM1 1SQ; Pet…

www.anglia.ac.uk/ruskin/en/home.html

Localizare

Universitatea Anglia Ruskin își are rădăcinile încă din 1858 când John Ruskin a inaugurat oficial Ruskin School of Art in Cambridge. Aceasta este localizată în regiunea East of England având campusuri în Cambridge, Chelmsford și Peterborough.

Descriere

Universitatea școlarizează aproximativ 31.000 de studenți, fiind una dintre cele mai mari universități din regiune. Oferă educație la nivel de licență și master într-o gamă foarte variată de domenii de la Management și Inginerie până la Arhitectură, Istorie, Filosofie, Economie sau Arte. Universitatea este constituită din 4 facultăți: Faculty of Science & Technology, Faculty of Arts, Law & Social Sciences, Faculty of Health, Social Care & Education și Lord Ashcroft International Business School.

Potrivit The Guardian University Rankings, Anglia Ruskin ocupă locul 67 la nivel național și locul 30 în ceea ce privește studiile în domeniul dreptului.

Universitatea a investit recent mai mult de 85 milioane lire și pune la dispoziție studenților diferite facilități academice și practice printre care se numără: Laboratoare medico-legale (pentru studii în domenii precum: Forensic sau Criminology Studies), patru bilioteci, laboratoare dotate cu aparatură de ultimă oră, săli de consiliere, un teatru, două galerii de artă, studiouri speciale pentru teatru, muzică, film, un centru de limbi străine, laboratoare multimedia și chiar o sală de judecată pentru cei care studiază dreptul.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.