BI Norwegian Business School

Norvegia

BI Norwegian Business School 0442, Oslo

www.bi.no/

Localizare

Universitatea se află în capitala Norvegiei, Oslo, primul oraș din topul celor cu cea mai bună calitate a vieții și cu cea mai rapidă creștere a populației. Printre campusurile sale se numără și Bergen, Stavanger, Trondheim și Kristiansand.

Descriere

BI Norwegian Business School este o instituție privată, non-profit, recunoscută internațional. Se distinge mai ales prin faptul că are unul dintre cele mai productive medii academice din Europa. Dorește constant să contribuie la realizarea unei societăți bazate pe cunoaștere, motiv pentru care universitatea îmbină research-ul internațional cu experiența practică în business și industrie, pregătindu-și studenții pentru problemele pe care le pot întâmpina la viitorul loc de muncă.

Majoritatea programelor de aici sunt orientate către lumea business, cu aplicabilitate foarte mare pe problemele curente din domeniu și cu un focus pe găsirea celor mai inovative soluții de business. BI este clasată pe locul 30 din 80 de instituții în Financial Times European Business School Rankings 2014. În ultimii trei ani, a făcut un salt uriaș de 32 de locuri în acest top, fiind o universitate cu un ritm foarte accelerat de progres.

Deviza universității este: un student fericit este un student mai bun. Din acest motiv, serviciile de consiliere și facilitățile oferite studenților sunt investițiile cele mai ridicate de la BI.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.