Birmingham City University

Marea Britanie

University House, 15 Bartholomew Row, Birmingham, B5 5JU, United Kingdom

www.bcu.ac.uk/

Localizare

Birmingham este cel mai mare oraș studențesc din Marea Britanie, după Londra. Găzduiește peste un milion de locuitori într-un mediu vibrant și multicultural. Dacă pentru tine viața de student înseamnă dinamism și se definește prin cultură, evenimente, sport și artă, atunci Birmingham nu te va dezamăgi. În plus, de la aeroport până în centrul orașului sunt doar 20 de minute cu trenul.

Descriere

Printre motivele principale pentru care studenții aleg Birmingham City University se află investițiile majore în facilități și focusul pe angajabilitate. În acest sens, un buget de 260 milioane de lire este planificat pentru modernizarea constantă a clădirilor și adaptarea lor la nevoile studenților. De asemenea, parteneriatele din diferite industrii s-au înmulțit, oferindu-le studenților șansa de a lucra cu reprezentanți de top precum Apple, Cisco, Sony și Cartier în cadrul perioadelor de placement.

Universitatea ocupă locul 6, într-un clasament cu 130 de instituții, pentru timpul acordat de profesori studenților (Daily Telegraph), iar în 2010 a primit un premiu special pentru „Excelență în suport academic pentru studenți”.

Inovația este un punct forte, motiv pentru care, la Birmingham City University, studenții folosesc metode noi de învățare și de cercetare care fac cursurile dinamice și eficiente. Astfel, studenții de la științe medicale și sănătate folosesc un simulator online, iar cei de la Școala de Drept au parte de un birou pentru procesele fictive.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.