Bournemouth University

Marea Britanie

Bournemouth University, Fern Barrow, Talbot Campus, Poole, Dorset BH12 5BB, UK

www.bournemouth.ac.uk

Localizare

Bournemouth University este o universitate publică localizată în Bournemouth, Dorset, Anglia, având campusul central în apropierea orașului Poole.

Descriere

Universitatea este faimoasă pentru Centrul de Excelență în Media din Marea Britanie, iar absolvenți de la Centrul Național de Animație Computerizată au lucrat la Hollywood în cadrul filmărilor pentru ecranizări precum Gladiatorul, Stăpânul Inelelor, Războiul Stelelor sau Madagascar.

Se numără și printre finalistele care au obținut premii din partea British Higher Education – în 2009, a fost numită universitatea anului și a obținut premiul pentru Proiectul de Cercetare al anului 2009 în topul Times Higher Education. Este recunoscută mai ales pentru educația aplicată, profesională, iar începând din anul 2000, investește masiv și în cercetare, maximizând astfel contribuția sa la dezvoltarea economiei regionale și naționale.

Știm că una din grijile părinților este cazarea – universitatea pune la dispoziție facilități academice de primă clasă, fiecare student din anul I având garantat un loc în campus. De asemenea, Bournemouth are un centru expozițional unde studenții la artă, alături de marii artiști sau profesioniști în domeniu au posibilitatea să își expună lucrările. Studenții care studiază științe, tehnologie, inginerie, matematică sau medicină, au la dispoziție laboratoare și aparatură modernă facilitând astfel procesul academic. Pe lângă toate acestea, universitatea pune la dispoziție: un centru muzical, un centru IT, un centru sportiv, un centru medical, biblioteci și societăți studențești în cadrul cărora studenții pot desfășura diferite activități culturale și voluntariat.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.