BPP University

Marea Britanie

BPP University, BPP House, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, London W12 8AA

Localizare

Are campusuri în diferite locații ale Marii Britanii printre care se numără: Abingdon, Birmingham, Bristol, Cambridge, Leeds, Liverpool, Londra sau Manchester, dar și în Olanda, la Amsterdam.

Descriere

Universitatea BPP este una dintre universitățile private de top ce oferă studii și pregătire academică în domeniul business, dar și în domenii precum drept sau sănătate.

A fost fondată în 1976 de către Alan Brierely, Richard Price și Charles Prior (de aici și numele universității), pentru a oferi educație și instruire în domeniul contabilității. În prezent, se numără printre puținele universități private de top care oferă educație de calitate în cadrul BPP Law School, BPP Business School, BPP School of Health și BPP School of Foundation and English Language Studies. Universitatea școlarizează aproximativ 9.000 de studenți, iar în 2013 a câștigat titlul de „Higher/Professional Education Provider of the year 2013” oferit de Education Investor Magazine. Totodată, 96% din absolvenți se integrează pe piața muncii în 6 luni de la absolvire.

Universitatea BPP pune la dispoziție studenților săi facilități de ultimă oră: laboratoare și săli de curs dotate cu tehnologie de ultimă generație, biblioteci, centre medicale dedicate studiului, facilități sportive, organizații studențești, un centru de cariere și suport personal pentru cei care au nevoie de ajutor din punct de vedere social.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.