Business and Hotel Management School

Elvetia

Baselstrasse 57 CH-6003 Luzern, Switzerland, Tel: +41 41 248 70 70

www.bhms.ch/

Localizare

Campusul BHMS este localizat chiar în centrul orașului Luzern, una dintre cele mai populare destinații vizitate de turiști în Elveția.

Descriere

Business and Hotel Management School este parte a lanțului educațional Bénédict Switzerland, una dintre cele mai mari instituții de educație din Elveția. La nivel global, este considerată cea mai valoroasă experiență educațională disponibilă în Elveția la ora actuală. Specializată pe industria hotelieră și turism, BHMS oferă programe de studiu și în domenii conexe precum limbi străine, comerț, management global și artă culinară. Prin partenerii săi de seamă, The Robert Gordon University (RGU) din Marea Britanie și City University of Seattle (CityU) din SUA, BHMS garantează calitatea programelor de studiu și posibilitatea accesării unui MBA. Cei peste 15.000 de studenți ai școlii de business din Elveția au acces la un internship plătit de 4-6 luni în fiecare an, acumulând o experiență de lucru apreciată de angajatori la nivel global. În urma terminării studiilor, absolvenții se pot angaja imediat după terminarea studiilor în cadrul companiei Masterwork, înființată de BHMS.

Business and Hotel Management School este împărțită în 4 campusuri, foarte apropiate unele de celelalte. BHMS pune la dispoziția studenților pentru cazare un hotel de 3 stele , aflat la câteva minute distanță de principalele clădiri din campus, și multiple facilități precum sală de calculatoare, restaurant, bucătărie. Sălile de curs sunt dotate cu aparatură modernă și există numeroase laboratoare pentru limbi străine, tehnologie etc.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.