Canterbury Christ Church University

Marea Britanie

North Holmes Road, Canterbury Kent, CT1 1QU, United Kingdom

www.canterbury.ac.uk

Localizare

Canterbury este un oraș turistic popular, care îmbină agitația contemporană cu tradiția și istoria sa. Face parte din patrimoniul cultural mondial, dar este și unul dintre cele mai sigure orașe universitare din Marea Britanie. Universitatea are campusuri și în alte 3 orașe: Broadstairs, Medway și Tunbridge Wells, situate la o distanță de aproximativ o oră de Londra.

Descriere

Universitatea se mândrește cu numărul mare de studenți români, aici fiind a doua cea mai mare comunitate din Marea Britanie.

La Canterbury Christ Church se găsesc cele mai multe cursuri care pregătesc profesioniștii din domenii aferente serviciilor publice. Programele de instruire a profesorilor/a specialiștilor în educație sunt considerate printre cele mai calitative din UK. Mai mult, facilitățile sunt moderne și satisfac cele mai înalte standarde. Universitatea pune la dispoziție biblioteci cuprinzătoare, studiouri de înregistrări, săli de operație și saloane de spital, pentru învățare cât mai aplicată.

Instituția a primit numeroase premii, printre care 1st Class Award pentru inițiativele de protejare a mediului și premiul The Times Higher Education Leadership and Management Award pentru serviciul iBorrow, prin intermediul căruia toți studenții pot împrumuta gratuit un laptop.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.