CBA - Copenhagen Business Academy

Danemarca

Landemærket 11, 1119 Copenhagen K, Denmark

cphbusiness.dk/

Localizare

Copenhagen Business Academy este o instituție educațională superioară din Danemarca, ce se află în Copenhaga, având campusuri în Hillerød, Lyngby, Nørrebro, Søerne. Cel mai nou campus, cel din Copenhaga, este situat central, aproape de principala zonă comercială a capitalei. Cel mai mare campus, Lyngby, se află doar la 12 km distanță de centrul capitalei daneze. Aici te poți bucura de peisajele frumoase ale plajelor Bellevue.

Descriere

Copenhagen Business Academy, cea mai mare academie de business din Danemarca, oferă educație superioară prin intermediul programelor de studiu orientate profesional. Fiind o academie și nu o instituție de cercetare academică, CBS este intens focusată pe ceea ce înseamnă „practical learning” și pe dezvoltarea cât mai multor aptitudini practice necesare pe piața muncii post absolvire. Academia are o istorie de mai bine de 100 de ani, însă nu în materie de programe educaționale, ci în ceea ce privește preocuparea de a-i echipa corespunzător pe studenți cu toate aptitudinile și cunoștințele de care au nevoie în domeniul business.

Programele educaționale sunt create de așa natură încât să ofere studenților internaționali un mediu antrenant, diversificat și flexibil. Din acest motiv, studenții sunt încurajați nu doar să fie consecvenți cu studiul și să aibă rezultate academice bune, ci și să se implice activ în Consiliul Studenților, pentru că asta îi va ajuta să își construiască atitudinea potrivită în viitoarea lor carieră de business.

Cel mai interesant aspect pentru tine, viitor specialist în business, este faptul că CBS oferă platforma educațională ideală pentru a te introduce în lumea business. De aceea, universitatea facilitează accesul studenților la mediul antreprenorial încă din primul an de studiu. O inițiativă unică a CBS o reprezintă incubatoarele business de la Lyngby și Søerne, unde ideile tale de afaceri sunt sprijinite de la concept până devin realitate! Mai exact, în incubatorul business ai acces la spații și facilități pentru conferințe, participi regulat la întâlnirile business dintre mediul academic CBS și mediul de afaceri partener și socializezi îndeaproape cu antreprenori.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.