CITY Affiliated Institution of University of Sheffield

Grecia

Registration Office 13, Tsimiski St.546 24, Thessaloniki, Greece

www.city-sheffield.ro

Localizare

Campusul Sheffield din Salonic, Grecia, are exact acealeași programe ca și Universitatea Sheffield din Marea Britanie beneficiind de aceeași curricula școlară și mai presus de un corp profesoral internațional care vine să predea în Grecia.

Descriere

Diploma finală este acordată chiar de Sheffield University și prin aceasta deținătorul va beneficia de toate avantajele absolvirii unei universități de top din Marea Britanie, instituția clasându-se pe locul 9 în Marea Britanie conform topului Newsweek.

City este una dintre cele mai bine dotate universități din Grecia: cea mai mare bibliotecă în ceea ce privește numărul de volume în limba engleză, laboratoare de informatică dotate cu un număr mare de calculatoare și conexiune la internet, săli de conferință, săli de studiu private, o aula impresionantă etc.

Campusul universitar se află în centrul orașului, deci foarte aproape de viața de zi cu zi a studenților și de toate facilitățile pe care le oferă orașul. De asemenea, City are relații foarte strânse cu mediul de afaceri menținând profesorii și studenții în permanență la curent cu noutățile din domeniu. Mai mult decât atât, absolut toți absolvenții City și-au găsit slujbe imediat după terminarea studiilor. CITY este instituție afiliată a Universității Sheffield, cea mai bună universitate britanică a anului conform Sunday Times, Ghidul Universităților 2001.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.