Coventry University

Marea Britanie

Priory Street, Coventry, CV1 5FB, United Kingdom

www.coventry.ac.uk

Localizare

Orașul Coventry este situat in centrul țării, la 45 de minute de Londra și la 10 minute de Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie.

Descriere

Este una dintre cele mai mari universități din țară, cu un campus situat în centrul orașului și numărând aproximativ 18.000 de studenți. Coventry University are una dintre cele mai vechi Facultăți de Artă și Design și cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie în ceea ce privește materialele periodice și dotările multimedia (invesție de 16 milioane GBP). Alte dotări includ un centru sportiv cu piscină și terenuri diverse, un bar al universității și facilități pentru uniunile studenților, teatru propriu, studiouri de film si audio etc.

Toate cursurile le oferă studenților posibilitatea de a căpăta experiență profesională prin intermediul unor proiecte desfășurate chiar in cadrul companiilor.

Fiind o universitate de stat, Coventry este controlată în ceea ce privește pregătirea academică și serviciile pe care le oferă de o agenție guvernamentală (QAA). La aceste evaluări, cadrele didactice au obținut 22 de puncte din cele 24 aferente notei maxime, pentru diversele departamente.

Coventry University a urcat 30 de poziții în topul Sunday Times University Guide 2012, ajungând pe locul 53. Acesta a fost al doilea cel mai mare salt facut de către o universitate britanică in top. De asemenea, Coventry s-a clasat pe locul 3 in clasamentul universităților moderne din UK.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.