Hawai'i Pacific University

Statele Unite ale Americii

Hawai'i Pacific University 1164 Bishop StreetHonolulu, Hawai'i 96813U.S.A.

www.hpu.edu

Localizare

Fondata in 1965, Universitatea Hawai'i are trei campusuri universitare interconectate, creand un mediu propice studiului. Principalul campus este situat in Honolulu, centrul insulei, oras clasat pe locul 3 in topul celor mai sigure si prietenoase orase ale SUA.

Descriere

Pentru a-si tine studentii in pas cu tehnologia, universitatea pune la dispozitia lor sali dotate cu echipamente multimedia, laboratoare dedicate studentilor interesati de stiinta moderna, asistenta medicala. Pe langa acestea, universitatea a creat diverse centre menite sa vina in ajutorul studentilor: Computer Center, Learning Assistance Center, Frear Center, Educational Technology Center.
Rankings: Hawai’i Pacific University a fost inclusa in mai multe topuri nationale si regionale, printre care: U.S. News and World Report, Best Colleges 2011, unde universitatea se claseaza printre primele institutii de invatamant. Pe langa acesta, universitatea este catalogata ca fiind una dintre cele mai internationalizate universitati din lume de catre Institutul pentru Educatia Internationala.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.