HTW Chur University of Applied Sciences

Elvetia

University of Applied Sciences HTW Chur, Pulvermuhlestrasse 57CH-7004 Chur, Switzerland

www.fh-htwchur.ch/en/

Localizare

University of Applied Sciences HTW Chur este situată în cel mai vechi oraș al Elveției, Chur. Orașul are o populație de aproximativ 35.000 locuitori, fiind capitala cantonului turistic Grisons. De asemenea, Chur este singurul oraș din Elveția cu zone destinate atât sporturilor de vară, cât și celor de iarna, fiind o localitate ce se bucura de vreme însorită chiar și atunci când restul Elveției este acoperit de ceață.

Descriere

University of Applied Sciences HTW Chur a fost fondată în 1993, funcționând ca un colegiu tehnic, din anul 2000 fiind transformată în universitate. Momentan, 1.400 de studenți sunt înrolați la studii în cadrul programelor de licență sau a celor de master. În cadrul HTW Chur funcționează de asemenea 7 institute implicate direct în științe aplicate și dezvoltare.

Universitatea este de mici dimensiuni, clasele funcționează cu un număr restrâns de elevi, facilitând contribuția activă a acestora. Există doar un program de licență și unul de master cu predare în limba engleza, restul având germana ca limbă de studiu. Programul de licență durează 3 ani, iar programul de master un an și jumătate. Programul de master este adresat nu numai celor care au absolvit o facultate în domeniu, ci și celor care au specializări în domeniile: marketing, arhitectură sau științe politice.

University of Applied Sciences Chur este o universitate de stat, acreditată de către Swiss Confederation și membră a University of Applied Sciences of Eastern Switzerland. Studenții beneficiază de servicii precum Career Center, International Office, Student Counselling sau Student Association.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.