International College Portsmouth

Marea Britanie

Hampshire Terrace, Portsmouth, Hants PO1 2EG

www.icp.navitas.com/

Localizare

ICP este situat în campusul Universității Portsmouth, din orașul cu același nume, la doar cinci minute de mers pe jos de gară și la câteva minute distanță de mare. Este singurul oraș insulă din Marea Britanie, locul în care s-a născut Charles Dickens și un important centru istoric naval. Dincolo de faptul că este un oraș turistic, Portsmouth este un loc perfect pentru studenție, datorită multiplelor opțiuni culturale și sportive.

Descriere

Ce îți poți dori mai mult decât să primești o ofertă de studii în 24 de ore de la aplicare și să începi cursurile când vrei tu? Sistemul flexibil de la ICP îți oferă oportunitatea de a spune start studiilor în trei perioade diferite pe an (septembrie, ianuarie, iunie) și garantează tot sprijinul academic necesar prin organizarea de clase cât mai mici. Astfel, fiecare student va beneficia de maximum de atenție și discuții constructive personalizate. Poți fi sigur după finalizarea cursurilor că vei fi admis la cele mai bune programe de licență sau master din domeniul ales!

Dacă nu ai timp de pre-master sau de cursuri extensive pentru a fi admis la master, ICP e o opțiune ideală. Oferă șansa unică de a fi admis atât la programul pregătitor, cât și la programul propriu-zis de master în același timp. Alege dintre: MSc Business and Management, MSc Finance sau MSc Financial Decision Analysis.

ICP este un colegiu asociat al University of Portsmouth, foarte populară pentru programele de Accounting și Finance, dar nu numai. Se promovează un mediu academic de standard înalt; spre exemplu, studiile de Matematică Aplicată au fost clasate pe același loc cu cele oferite de universități precum Oxford, Cambridge sau Durham.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.