IT Sligo

Irlanda

Ash Ln, Ballinode, Co. Sligo, Ireland

itsligo.ie/

Localizare

IT Sligo se află în orașul cu același nume, în partea de nord-vest a Irlandei. Vei găsi aici o combinație inedită de peisaje idilice, natură irlandeză și viață foarte activă, cu nopți gălăgioase în centrul orașului, datorită numărului mare de studenți. Nu ai să te plictisești nicicând - ai la dispoziție activități pe toate gusturile, cum ar fi surfing, echitație, drumeții, „irish pub crawl”, să mergi la cinema sau să vizitezi galerii de artă.

Descriere

IT Sligo este una dintre cele mai de succes instituții de învățământ superior din Irlanda și un lider regional redutabil în domeniile tehnice, inovație și dezvoltare economică și socială.

Lucrând cu parteneri numeroși din diverse industrii, IT Sligo a conceput o varietate de programe de studii pe cerințele fiecărui domeniu, aprobate de organizații externe precum Engineers Ireland, Coca-Cola, Irish Prison Service, CISCO Academy și Irish Medicines Board. Cel mai mult se promovează la IT Sligo o cultură a inovației și a antreprenoriatului. În acest sens, se folosesc de cercetare prin cele cinci centre ale lor pentru a aduce în lumea business cele mai noi soluții.

Vei avea acces la unul dintre cele mai moderne campusuri, cu multiple beneficii mai ales pentru cei care sunt obișnuiți cu o viață activă. Cu o mărime considerabilă, ocupând mare parte din oraș, rezultatul unor investiții de peste 35 milioane euro, campusul are o bibliotecă, un centru de consiliere în carieră pentru studenți, facilități sportive pentru performanță și săli de fitness. Cazarea este asigurată în campus pentru peste 2.000 de studenți, la prețuri accesibile.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.