Johnson & Wales University

Statele Unite ale Americii

Johnson & Wales University 8 Abbott Park Place, Providence, RI02903, United States of America

www.jwu.edu

Localizare

Johnson & Wales University oferă o diversitate culturală de invidiat în rândul universităților internaționale prin intermediul celor 4 campusuri ale universității: Providence, Charlotte, North Miami și Denver.

Descriere

Dat fiind renumele universității în domeniul culinar, aceasta pune la dispoziția studenților o multitudine de echipamente de bucătărie, unde studenții pot să experimenteze preparate din întreaga lume.

Campusurile sunt situate în vecinătatea marilor orașe – de exemplu campusul Providence se află la o oră de Boston și la 3 ore de New York, într-o frumoasă zonă de coastă. JWU organizeazムdiferite evenimente pentru a-i ajuta pe studenții săi să se acomodeze: barbecue pentru studenții internaționali, excursii, precum și un eveniment denumit „a coffee hour”, unde studenții internaționali se întâlnesc cu studenții americani pentru a socializa.

JWU pune la dispoziția studenților un centru denumit: Experiential Education and Career Services, care oferă studenților nenumărate oportunități inclusiv servicii specializate în managementul carierei și târguri de carieră ce au loc în campusuri (peste 400 de angajatori participă la aceste târguri).

Universitatea și-a făcut un renume între marile școli de ospitalitate și arte culinare din SUA, rivalizând cu instituțiile din Europa și mai ales cu cele din Elveția.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.