Keele University

Marea Britanie

Keele University, Keele, Staffordshire ST5 5BG, United Kingdom , Tel: +44 (01782) 734187

www.keele.ac.uk/

Localizare

Keele University dispune de cel mai mare campus universitar din Regatul Unit, fiind și în topul celor mai frumoase; este localizat la o oră distanță de Manchester și Birmingham și la 90 de minute de centrul Londrei.

Descriere

Keele University se distinge prin contribuția de înaltă calitate adusă învățământului superior, încurajând în mod special educația și cercetarea interdisciplinară și multidisciplinară: 50% dintre studenții universității la nivel de undergraduate au dublă specializare.

Standardele de cercetare ale universității sunt recunoscute la nivel mondial pe baza criteriilor de originalitate și aplicabilitate științifică în domenii precum fizica, matematica aplicată, business și management, drept, politică, limba și literatura engleză, istorie, muzică, inginerie etc. Universitatea este reprezentată de cele trei facultăți: Humanities and Social Sciences, Natural Sciences și Health.

Pentru Keele University, experiența studenților și mediul de studiu reprezintă o investiție de lungă durată. Universitatea este renumită pentru facilitățile oferite în campus și pentru infrastructura acestuia, considerându-se astfel o comunitate în care studenții lucrează, studiază și se relaxează împreună. Universitatea pune la dispoziția studenților console și le oferă posibilitatea de a împrumuta laptopuri de ultimă generație. Centrul sportiv al universității însumează 20 de hectare de facilități sportive, care includ terenuri de joc, o hală de fitness recent renovată, 8 terenuri de tenis și 6 de squash.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.