London Metropolitan University

Marea Britanie

London Metropolitan University, 166-220 Holloway Road, London N7 8DB, UK

www.londonmet.ac.uk/

Localizare

London Metropolitan University, căreia studenții îi spun London Met, deține trei mari campusuri în capitala Marii Britanii - Holloway, Aldgate și Moorgate.

Descriere

London Met este cea mai mare universitate din Londra, oferind peste 160 de programe de studiu pentru mai mult de 28.500 de studenți. Mediul academic este unul multicultural, 7.000 de studenți sunt internaționali, provenind din peste 155 de țări.

Universitatea este populară pentru investițiile anuale în bursele pentru studenții cu performanțe academice deosebite sau cu rezultate foarte bune în sporturi precum tenis sau basket.

Viziunea London Met este bazată pe principiul egalității tuturor la educație de calitate, iar din acest motiv au primit constant premii de apreciere din partea Agenției pentru Calitate din UK. Mai mult, dorința universității de a spori angajabilitatea după absolvire se transpune în serviciile de orientare în carieră. Acestea sunt axate atât pe elemente practice care țin de pregătirea pentru accesul pe piața muncii, cât și pe dezvoltarea unui set de abilități necesare în cadrul cursurilor.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.