Malmo University

Suedia

Malmo University SE-205 06, Sweden

www.mah.se/english

Localizare

Malmö este al treilea oraș ca mărime din Suedia; vibrant și metropolitan este o destinație ideală pentru studenție, cu un campus într-o zonă dinamică, în evoluție continuă. Este un oraș maritim, cu multe parcuri și plaje, plin de locuri de socializare, la numai 45 de minute cu trenul de Copenhaga. Mai mult de 300.000 de locuitori internaționali de peste 160 de naționalități dau un mix interesant și unic locației.

Descriere

Dacă ești o fire independentă care se poate modela mai simplu și mai frumos în afara unui sistem foarte riguros educațional, Suedia este cu siguranță cea mai potrivită țara pentru tine. Modelul academic suedez este chiar unic în lume. Este foarte cunoscut pentru tehnicile individuale de studi la toate nivelurile de învățare, studenții fiind responsabili pentru propria dezvoltare. Malmö oferă cinci programe în limba engleză pentru nivelul de licență și 16 programe de master. Acestea atrag anual aproximativ 2000 de studenți din intreaga lume.

De curând, programul de master de un an Computer Science de la Malmö a intrat în topurile validate de Autoritatea Națională pentru Educație din Suedia, primind cel mai înalt calificativ pentru calitate. De asemenea, programul este printre cele mai populare ale universității, atrăgând un număr foarte mare de studenți în fiecare an.

Universitatea este a noua mare instituție de educație superioară din Suedia, cu peste 24.000 de studenți. Dacă alegi să studiezi la Malmö, nu doar că vei avea parte de o educație specific suedeză, axată pe aplicabilitatea în societate a ceea ce acumulezi, dar ai oportunitatea de a avea o experiență global mergând să studiezi un semestru la oricare din cele peste 240 de parteneriate ale universității din America de Nord, Australia, Asia și Africa.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.