Ozyegin University

Turcia

Ozyegin University, Kusbakisi Cad. No:2 34662, Altunzade Uskudar, Istanbul, Turkey

www.ozyegin.edu.tr/Anasayfa

Localizare

Universitatea se află în Istanbul, un oraș istoric și în același timp modern, dinamic, ideal pentru o studenție într-un mediu diversificat cultural. Pe lângă minarete și porțile antice ale imperiului roman, zgârie-norii, mall-urile și cartiere business s-au înălțat copleșitor, făcând din Istanbul un important centru comercial și de afaceri. Nu este de mirare că 35 dintre milionarii din lume și-au dezvoltat afacerile în Istanbul, iar campusul universității este chiar lângă aceștia!

Descriere

Unicitatea universității constă în faptul că este o instituție cu totul antreprenorială, ce se focusează mai ales pe formarea celor mai performanți antreprenori pentru condițiile pieței mondiale. În acest sens, universitatea susține ideile de afaceri ale studenților și le oferă tot sprijinul pentru a le transforma ideile în business-uri reale. Cea mai semnificativă inițiativă este ”Start-up Factory” deschis în 2011, care lasează 8-16 business-uri noi în fiecare an.

Pentru cei pasionați de afaceri, Ozyegin este o opțiune viabilă, mai ales pentru cursurile sale de Sectorial Solutions, în care studenților li se oferă oportunitatea de a întâlni lideri din afaceri și instituții pioniere și corporații. Mai mult, internshipurile sunt la dispoziția ta oricând te hotărăști, odată ajuns la universitate. Acestea sunt plătite și dacă rezultatele tale academice sunt deosebite, adesea stagiile se desfășoară în străinătate, integral susținute fie de universitate, fie prin acorduri de parteneriat cu Uniunea Europeană. Ai de ales dintre companii precum Le Cordon Bleu, Swissotel Hotels & Resorts, The Marmara Collection Group, Deloitte Leadership Institute sau Turkcell.

Cu o deosebită orientare internațională, Ozyegin are pentru fiecare facultate programe de studii în limba engleză și posibilități nelimitate de exchange internațional. În plus, ai posibilitatea de a-ți alege să studiezi o a doua limbă străină, ceea ce va contribui la viitoarea ta carieră internațională de business.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.