Radboud University Nijmegen

Olanda

Radboud University Nijmegen, P.O. Box 9102, 6500 HC Nijmegen, The Netherlands

www.ru.nl/english/

Localizare

Situată în estul Olandei, la numai 10 kilometri de graniță cu Germania, Universitatea Radboud are campusul în Nijmegen. Este cel mai vechi oraș din Olanda, care prezintă un mix interesant de istorie și contemporan, înconjurat de râul Waal, ceea ce îi conferă peisajele deosebite. Este unul din cele mai călduroase orașe olandeze, în care se găsește o comunitate foarte tânără, ceea ce îl face un loc mereu alert, activ.

Descriere

Universitatea este unică pentru abordarea personală a modului de predare, prin care studenții au oportunitatea de a lucre îndeaproape cu cercetători de top în cadrul seminarelor restrânse și mereu interactive. Dacă te hotărăști să studiezi la Radboud, poți fi convins că ai făcut alegerea corectă! Este universitatea olandeză cu cel mai rapid progres în toate topurile internaționale.

Ghidul olandez Keuzegids Universiteiten a listat Radboud ca fiind cea mai bună universitate în anul 2014, în rândul universităților tradiționale. În ultimii ani, universitatea s-a concentrat pe intensificarea calității educației și pe creșterea ratei succesului post absolvire. Ca rezultat, satisfacția studenților este situată în medie la 7,5 (2012).

Dacă ești în căutare de o provocare academică, atunci aici este locul tău! Cerințele academice sunt conforme cu cele mai exigente standarde și vei avea cu siguranță de învățat de la cercetători care au câștigat premii Spinoza (”Nobel-ul olandezilor”) sau chiar premiul Nobel pentru Fizică, aceștia menținând o relație strânsă cu universitatea. Programele se caracterizează prin varietate – peste 30 de programe de master disponibile în limba engleză. La nivel de licență, școala de business oferă două programe internaționale foarte sus cotate la nivelul Olandei pentru calitate.

Radboud University a câștigat recunoaștere națională dar și globală, ocupând locul 156 mondial, conform QS University Rankings 2014.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.