Southampton Solent University

Marea Britanie

East Park Terrace, Southampton, Hampshire, SO14 0YN, United Kingdom

www.solent.ac.uk/home.aspx

Localizare

Indiferent ce îți dorești de la experiența ta, aici le găsești pe toate! Fie că este vorba despre cultură, distracție sau activități sportive, orașul Southampton are ceva de oferit pentru fiecare. Cu o climă caldă specifică sudului și peisaje tipic britanice, se află numai la o oră distanță de Londra.

Descriere

Southampton Solent este una dintre universitățile cu cea mai mare comunitate de studenți internaționali. Unul din cinci student provine din afara UK.

Se distinge mai ales prin profilele vocaționale pentru care a conceput programe de studii aplicate precum Film & Television, Music sau Creative Writing. Mai mult, universitatea are multe legături în industriile aferente domeniilor de studiu, astfel că studenții beneficiază de oportunitatea de a lucra voluntar sau în cadrul internshipurilor plătite pentru companii diverse. Anual universitatea susține, fie individual, fie în parteneriat cu alte instituții zeci de studenți participanți în programele de plasament pentru stagii.

Poate cel mai interesant aspect legat de universitate este promovarea spiritului antreprenorial printre studenți. Southampton Solent se dedică studenților la toate disciplinele care vor să pornească o afacere. Astfel, universitatea are programe prin care studenții beneficiază de: training, finanțare pentru start-up, competiții, mentorat pentru idei de afaceri, conferințe cu speakeri din societatea antreprenorială a partenerilor Southampton Solent și chiar spații pentru birouri.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.