TEKO - Education, Design, Management

Localizare

TEKO Design & Business se află în Herning, în Jutland. Cu aproximativ 47.000 de locuitori, este a 10-a aglomerație urbană din Danemarca. Fie că ești interesat de natură sau cultură, de oraș sau viață tradițională daneză, Herning le îmbină cu succes pe toate, ceea ce îl face o atracție universitară.

Descriere

Campusul din Herning al universității VIA, cunoscut ca TEKO, este pur și simplu mecca pentru design și business. Pentru care sunt interesați de modă, este bine de știut că are numeroase legături cu faimoase companii de modă și lifestyle din Danemarca, în fiecare an studenții având din ce în ce mai multe oportunități de carieră în cadrul lor. TEKO oferă cursuri care privesc toate nivelele dintr-o companie de modă, fie că e vorba de producție, achiziții, design sau vânzări.

Cauți educația în perfectă armonie cu inspirația și talentul tău? Aici o vei găsi, garantat! Cea mai interesantă inovație marca TEKO este TrendStudio, o bibliotecă a noilor trenduri, chiar vis-à-vis de clădirea de cursuri. Aici este cea mai impresionantă colecție de reviste de modă din toată Europa și materiale exclusive de la agenții creatoare de modă precum Kjaer Global, Promostyl sau Trend Union. Toate sălile și atelierele sunt dotate cu aparatură de ultimă tehnologie, decorate în spiritul artei.

Cel mai special aspect legat de educația pe care o promovează și o livrează cu succes de mai bine de 40 de ani este faptul că însăși TEKO a fost fondată de industria modei, de mediul privat de business în modă.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.