The University of Northampton

Marea Britanie

The University of Northampton, Avenue Campus, St George's Avenue, Northampton, NN2 6JD

www.northampton.ac.uk/

Localizare

Universitatea este localizată în Northamptonshire, în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge. Ținutul este plin de castele, canale și peisaje pitorești, iar Northampton promite o experiență urbană completă pe care nu ai vrea să o ratezi– activități culturale și sportive, distracții, parcuri, centre comerciale, toate aproape de campusul tău!

Descriere

Universitatea Northampton este mândră de ariile inovative de studiu și de reputația pentru excelență în cercetare. Pe lângă programele academice variate și unice, universitatea a investit 8.5 milioane de lire în Northampton Innovation Centre ce va oferi sprijin mediului de business. Astfel, studenții vor avea oportunitatea să lucreze direct pentru diferite companii în stagii voluntare sau internshipuri.

Universitatea este profund axată pe angajabilitatea post absolvire, peste 96% dintre absolvenți fiind plasați pe piața muncii la scurt timp după finalizarea studiilor. Din acest motiv, în anul 2014, The Complete University Guide i-a acordat titlul de universitate cu cel mai mare progres.

Aici ai șansa să studiezi de la programe aferente disciplinelor consacrate (Business, Management, Accounting, International Relations), până la cele axate pe o pasiune sau un topic foarte specific, cum ar fi programele Applied Equine Studies BSc sau Equine Behaviour and Welfare MSc.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.