Ulster Business School

Marea Britanie

London, St James' House, 10 Rosebery Avenue,Holborn, London, EC1R 4TF, United Kingdom

www.business.ulster.ac.uk/

Localizare

Universitatea Ulster din Irlanda, în colaborare cu QA Business School, oferă cursuri în campusurile sale din Londra și Birmingham.

Descriere

Ulster Business School este o instituție cu viziune antreprenorială, inovativă și dinamică. În Londra și Birmingham, sunt predate cursuri precum International Business, Accounting and Finance sau Marketing. Avantajul de a-ți finaliza studiile în cadrul Ulster University se traduce prin angajabilitate garantată. Ulster a fost clasată în topul universităților pentru plasamentul pe piața muncii, fiindu-i subliniate metodele de predare în Wilson Review, încă din anul 2012.

Prin extensiile campusurilor din Londra și Birmingham, instituția își conservă prestigiul de universitate internațională multiculturală, cu peste 1000 de studenți internaționali anual ce provin din peste 90 de țări. Parteneriatele în China, Hong Kong, India, America de Nord și în țări din Europa sunt numeroase și garantează studenților o experiență cu adevărat globală.

Alumnii Ulster Business School sunt lideri de seamă din mediu afacerilor, ajungând în topul unor companii precum CBI, DanskeBank, ShredBank, PWC sau Richland Group.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.