University Campus Suffolk

Marea Britanie

University Campus Suffolk, Waterfront Building, Neptune Quay, Ipswich, IP4 1QJ, UK

www.ucs.ac.uk/home.aspx

Localizare

University Campus Suffolk are 6 campusuri: Ipswich (The Hub), Bury St. Edmunds, Great Yarmouth, Lowestoft, Otley, Suffolk New College, toate în regiunea Suffolk. Ipswich este campusul principal și aici poți lua contact direct cu stilul de viață tipic englezesc, liniștit, accesibil, total diferit de Londra, dar la numai o oră distanță de aceasta.

Descriere

Universitatea are un portofoliu variat de cursuri în domeniile business, arte, științe sociale aplicate și științe ale sănătății, pentru fiecare nivel academic. Este o universitate modernă, fiind stabilită de celebrele partenere University of Essex și University of East Anglia – la finalul studiilor diplomele obținute aici sunt dublu validate de aceste instituții. Desigur, cele trei colaborează strâns pentru standarde academice cât mai ridicate.

Fiind o universitate relativ nouă, toate facilitățile sunt de ultimă generație. Studenții au acces la iMacs în toate ariile dedicate studiului, clădirea studenților la arte dispune de studiouri complet dotate pentru pictură, sculptură, desen și print, precum și de spații pentru video shooting-uri, un studio de producție de film și două pentru dans.

În ultimii cinci ani, numărul studenților de la University Campus Suffolk a crescut cu 35% (2014), ca mărturie a calității și relevanței programelor de studiu de aici.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.