University of Central Lancashire

Marea Britanie

University of Central Lancashire, Lancashire PR1 2HE, United Kingdom, +44 1772 201201

www.uclan.ac.uk/

Localizare

Campusul Universității Lancashire este situat în orașul Preston, cu o populație de aproximativ 130.000 de locuitori, un oraș cu legături de transport excelente.

Descriere

Universitatea Lancashire este o universitate de stat ce își are rădăcinile în Institutul de Difuzare a Informațiilor Utile, înființat în 1828. Universitatea este a opta cea mai mare în Marea Britanie după numărul de studenți. UCLAN înscrie studenți din peste 100 de țări și are parteneriate cu 125 de instituții internaționale din întreaga lume. În fiecare an, peste 2.000 de studenți internaționali studiază la campusul universitar Preston.

UCLAN a fost prima universitate modernă din Marea Britanie inclusă în Quacquarelli Symonds (QS) Rankings.
Ca student la UCLAN te vei bucura de predare de înaltă calitate, facilități de primă clasă, suporturi adaptate și accesul la unele dintre cele mai mari cercetări din lume. La Universitatea Lancashire există 35 de cluburi sportive conduse de sindicatul studenților. Aici se pot practica numeroase sporturi de performanță în aer liber – de exemplu, UCLAN Sports Arena are o zonă de atletism cu opt benzi. UCLAN aproximativ 2200 de locuri de cazare pentru studenții de anul I și nu numai.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.