University of Essex

Marea Britanie

Wivenhoe Park, Colchester CO4 3SQ, United Kingdom

www.essex.ac.uk

Localizare

University of Essex are trei campusuri. Cel din orașul Colchester este cel mai mare, urmat de cel din Southend-on-Sea. Ambele sunt la aproximativ o oră depărtare de Londra. Cel de-al treilea campus, din Loughton, este situat la 45 minute de Londra și este celebru pentru școala de actorie East 15 Acting School.

Descriere

Essex se distinge între celelalte universități prin grija pe care o acordă fiecărei comunități de studenți internaționali. În prezent, se află peste 350 de studenți români la diverse programe academice, de licență sau master. Fiecare comunitate beneficiază de sprijin din partea universității în realizarea proiectelor propuse și în promovarea valorilor specifice.

Universitatea se află pe locul 6 în UK în topul satisfacției studenților, iar în clasamentele internaționale Essex este plasată în top 2% universități din lume (Times Higher Education și QS World Ranking). Între universitățile moderne (sub 50 de ani), Essex ocupă locul 22 global. Excelează în Științe Sociale, iar, ca rezultat, este în top 10 în Marea Britanie pentru research în acest domeniu. Oferta academică este foarte variată, cuprinzând peste 400 de programe din diferite domenii, cu o flexibilitate în combinarea temelor dorite de către studenți.

Pentru pasionații de actorie, Essex coordonează East 15 Acting School. De-a lungul timpului, aici și-au cultivat talentul actorii din marile teatre britanice și cei care au ajuns pe ecrane în seriale de succes precum Agents of S.H.I.E.L.D. sau Vikings.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.