University of Huddersfield

Marea Britanie

University of Huddersfield Queensgate, Huddersfield, HD1 3DH, +44 (0)845 155 6666, +44 (0)148 442 22…

www.hud.ac.uk/

Localizare

Oraşul Huddersfield este situat în centrul Marii Britanii, între oraşele Leeds şi Manchester. Universitatea este amplasată în centrul oraşului, la numai 10 minute de gară. Cel mai apropiat aeroport internaţional este Manchester International Airport, la aproximativ 50 km de universitate.

Descriere

Universitatea Huddersfield este un centru de cercetare şi excelenţă tot mai mare, care împinge în permanenţă limitele cunoaşterii. Instituția este în topul primelor 10 universităţi din Anglia, pentru satisfacţia studenţilor, programele academice oferite de această universitate fiind variate – de la arhitectură, inginerie, business şi informatică, până la ştiinţe sociale şi umaniste.

Vrei garanția unei educații ce îți va deschide oportunități încă de la primele luni după absolvire? 94% dintre cei care au absolvit un program de licenţă în cadrul acestei universităţi şi-au putut găsi un loc de muncă în cel mult 6 luni de la finalizarea studiilor, având un salariu mediu pentru început de 19.500£/an. Preocuparea universității de a stabili puternice legături cu anumite companii rezultă în peste 2.000 de stagii de practică în fiecare an.

În 2014, QS Intelligence Unit a acordat universității cinci stele pentru facilitățile existente: a marcat un maximum de puncte pentru facilități sportive, de infrastructură IT, facilități medicale și societăți studențești.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.