University of Hull

Marea Britanie

The University of Hull, Hull, HU6 7RX, United Kingdom

www2.hull.ac.uk

Localizare

University of Hull are două campusuri, unul în Hull și altul în Scaraborough. Orașul Hull este situat în East Yorkshire, pe partea de nord a estuarului Humber. Scaraborough este un oraș situat în North Yorkshire cu ieșire la mare. Ambele campusuri au legături impecabile cu restul țării, atât prin trenuri cât și prin autostrăzi. Hull se află la 160 km de Manchester și la o oră de condus de Leeds și York.

Descriere

Universitatea Hull oferă peste 2.000 de cursuri, dintre cele mai variate, cuprinzând de la subiecte consacrate la cele mai nou apărute discipline. Dacă vrei să studiezi într-o instituție axată pe inovație, Hull este o opțiune viabilă – 80% din cercetarea din cadrul universității atinge standardele internaționale de originalitate, importanță și seriozitate.

Conform National Student Survey, University of Hull se menține în fiecare an în top 10 UK, cu o satisfacție a studenților înternaționali de peste 88%, mai ales în ceea ce privește calitatea serviciilor de orientare în carieră, oportunitățile de stagii și numărul mare de societăți și uniuni.

Orice student poate să fie mândru de alegerea acestei universități. Acest fapt este confirmat și de faimoșii alumni, printre care se numără Philip Larkin (bibliotecar la Hull și poet britanic), regizorul Anthony Minghella, câștigător al premiului Oscar, poetul Roger McGough, prezentatorul BBC Jenni Murray și celebrul jurnalist John McCarthy.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.