University of Lincoln

Marea Britanie

University of Lincoln, Lincoln, United Kingdom, Tel: +44 (0)1522 882000

www.lincoln.ac.uk/home/

Localizare

University of Lincoln este situată în centrul regiunii East Midlands, în partea de vest a Londrei cu legături rutiere foarte eficiente, precum și cu două aeroporturi în apropiere.

Descriere

Universitatea a stabilit o reputație internațională pentru calitatea de predare și de cercetare, cu cadre universitare și studenți care lucrează împreună la proiecte importante din domenii diverse cum ar fi tratamentul cancerului, conservarea apei sau tehnologiile cu emisii reduse de carbon.

Pasionat de Jurnalism, Psihologie, Dramă, Limba Engleză sau Sport? Universitatea din Lincoln are cei mai satisfăcuți studenți din Marea Britanie la aceste programe, conform celui mai recent sondaj NSS. Psihologia este pentru prima dată în Marea Britanie printre preferințele de top ale studenților, potrivit The Times și Sunday Times din 2014.

Laboratoarele sunt rezultatul unui proiect de reabilitare de 14 milioane de lire sterline proiectat pentru a oferi studenților facilități de ultimă generație. Biblioteca oferă o gamă largă de servicii precum și sprijin pentru studenți cu privire la metodele de cercetare și abilitățile de studiu individual.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.