University of Portsmouth

Marea Britanie

University House, Winston Churchill Avenue, Portsmouth, Hampshire, PO1 2UP, United Kingdom

www.port.ac.uk/

Localizare

Portsmouth este singurul oraș insulă din Marea Britanie, locul în care s-a născut Charles Dickens și un important centru istoric naval. Dincolo de faptul că este un oraș turistic, Portsmouth este un loc perfect pentru studenție, datorită multiplelor opțiuni culturale și sportive și se află la doar o oră de mers cu trenul de Londra.

Descriere

Universitatea propune studenților un nou tip de studenție – oferă nenumărate oportunități pentru ca studenții de la Portsmouth să iasă în evidență. Pentru asta, instituția a încheiat parteneriate multiple și indiferent de domeniul de studiu ales, vei avea parte de experiențe practice de învățare. În plus, viața de student la Portsmouth înseamnă: voluntariat local și internațional, activități de reprezentare a comunităților studențești – aici sunt cele mai multe societăți și sunt organizate numeroase evenimente.

În National Student Survey 2014, University of Portsmouth a obținut 88% pentru satisfacția în rândul studenților. The Times și Sunday Times Good University Guide 2015 au plasat universitatea în top 10 universități moderne din UK, datorită cheltuielilor masive din ultimii ani pe facilități și dezvoltării serviciilor personalizate de consiliere în carieră. Pe plan mondial, se clasează în top 2% universități ca prestigiu și calitate a studiilor.

University of Portsmouth pune studentul în centrul preocupărilor sale. De aceea, flexibilitatea este un aspect cheie pentru care, an de an, studenții aleg să vină aici. Programele pot fi ajustate după preferințe, part-time sau la distanță și există numeroase cursuri profesionale croite după nevoi specifice. De asemenea, studenții pot urma gratuit orice curs de limbă străină.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.