University of Reading

Marea Britanie

University of Reading, Carrington Building, University of Reading Whiteknights, Reading RG6 6UA

www.reading.ac.uk/

Localizare

University of Reading este o instituție situată în Reading, Berkshire, un fost oraș medieval din Marea Britanie. Are câteva campusuri mari în întreg orașul și a fost inițial stabilită ca University College în anul 1892, devenind universitate în anul 1929.

Descriere

Conform unui top realizat de The Times Higher Education World University Rankings, în anul 2013-2014, University of Reading a fost așezată în top 1% dintre universitățile din lume. De asemenea, The Guardian University Guide a clasat-o în anul 2013 prima în ceea ce privește studiile în Agriculture & Food (Agricultură și Nutriție). Alte cursuri înalt recunoscute pentru care universitatea a fost lăudată sunt: Teacher Training, Earth & Marine Sciences, Art & Design, Archaeology.

Tot în anul 2013, conform unui studiu național din UK, University of Reading a obținut un scor ridicat al satisfacției în rândul studenților. Ceea ce îi atrage întotdeauna pe studenți la University of Reading este felul în care sunt concepute programele de studiu. Oferă peste 200 de programe în arte, științe socio-umane, business și științe. Structura modulară a programelor presupune că te poți specializa într-o arie anume, în același timp dezvoltând subiecte de bază.

Universitatea are trei mari campusuri: Whiteknights campus, London Road și Greenlands. Fiecare dintre ele este dotat cu facilități de ultimă oră:
• Resurse IT și laboratoare disponibile non-stop;
• Facilități pentru sportivi de performanță și nu numai – terenuri pentru diverse sporturi de echipă și săli echipate complet pentru fitness;
• Varietate în alegerea opțiunilor de cazare în campus;
• Muzee specializate pentru studiu și cercetare sau simplu, pentru petrecerea timpului liber – Muzeul pentru zoologie, pentru arheologie grecească și pentru viața rurală.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.