University of Roehampton

Marea Britanie

University of Roehampton, Erasmus House, Roehampton Ln London SW15 5PU, United Kingdom

www.roehampton.ac.uk

Localizare

Universitatea Roehampton este singura care beneficiază de un campus tradițional localizat în Sud-Vestul Londrei, la doar 30 de minute de centrul orașului.

Descriere

Roehampton se bucură de o comunitate mică, prietenoasă și colegială cu rădăcini care datează de acum 170 de ani. Atmosfera cosmopolită este reflectată de cei peste 9.000 de studenți din peste 140 de țări. Universitatea pune la dispoziție studenților o gamă foarte variată de programe de studii, oferită de cadre didactice cu o reputație deosebită.

Două dintre departamentele de cercetare ale universității au fost catalogate ca fiind cele mai bune din Marea Britanie. Roehampton oferă programe de studii în domenii precum: management și afaceri, arte, științe umaniste, psihologie și științe sociale sau științe reale.

Universitatea Roehampton pune la dispoziție diferite facilități de ultima oră în materie de sport (centru fitness, teren de fotbal, un studio, arenă sportivă pentru activități și cursuri sportive în interior). Biblioteca universității se bucură de un număr de peste 350.000 de volume în format fizic și digital, fiind dotată cu aparatură de ultimă generație ce stă la dispoziția studenților 24/7. În cadrul bibliotecii, se află Jewish Resourse Centre Collection (colecție constituită din texte și studii iudaice teologice, istorice și pedagogice). Universitatea pune la dispoziție locuri de cazare tuturor studenților internaționali înscriși în anul I de studii.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.