University of Salford

Marea Britanie

The University of Salford, The Crescent, Salford, M5 4WT, United Kingdom

www.salford.ac.uk/

Localizare

Universitatea este atât de aproape de centrul orașului Manchester, încât poți merge pe jos la cursuri! Legăturile de transport public sunt excelente, cu autobuze circulând la câteva minute unul după altul, având chiar și o stație de tren în campus, din care se poate ajunge ușor în alte orașe din Marea Britanie. Se află la mai puțin de 30 de minute de condus de Manchester International Airport și la numai două ore de Londra.

Descriere

Ambițiile Universității Salford cresc în fiecare an. Cu peste 20.000 de studenți, de peste tot din lume, universitatea este axată pe cercetare și inovație. Este un lider educațional recunoscut internațional în domenii precum sănătate, media, energie și mediu, iar în ultimii ani și-a concentrat eforturile pe business și pe crearea de parteneriate din diferite industrii. Campusul Salford face parte dintr-un proiect de reabilitare locală de peste 650 milioane de lire, ceea ce garantează facilități moderne și cercetare de top.

Este clasată pe locul 48 în Research Fortnight Power Ranking Tables pentru cercetare, ceea ce o aduce pe locul trei în UK. Are cea mai mare școală pentru științe ale sănătății din UK și printre parteneriatele sale se numără Cambridge, Carnegie Mellon, Adobe, Avid, BBC și BT.

Pentru viitorii specialiști în domeniul media, University of Salford a creat MediaCityUK, un univers paralel, una din cele mai inovative idei din educație din Marea Britanie. Aici e casa departamentelor BBC, ITV și a peste 80 de companii media, fiind locul perfect pentru studiu, socializare și pentru conectarea cu cei mai buni specialiști din industrie. Ai de ales din peste 30 de programe de licență și master, beneficiind de infrastructură digitală, platouri de producție și de studiouri reale.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.