University of Southampton

Marea Britanie

University Road, Southampton SO17 1BJ, United Kingdom

www.southampton.ac.uk/

Localizare

Indiferent ce îți dorești de la experiența ta, aici le găsești pe toate! Fie că este vorba despre cultură, distracție sau activități sportive, orașul Southampton are ceva de oferit pentru fiecare. Cu o climă caldă specifică sudului și peisaje tipic britanice, se află numai la o oră distanță de Londra.

Descriere

Universitatea are o comunitate de aproape 22.000 de studenți care învață în cele șase campusuri. Mediul academic este multicultural, iar studenții apreciază cel mai mult excelența academică, metodele inovative de predare și focusul pe cercetare. Studenților de aici trebuie să le mulțumim pentru contribuția lor la inventarea fibrei optice! Mai mult, comunitatea academică din cadrul universității a fondat Worldwide Universities Network (WUN) – o rețea internațională de cercetare, în care sunt incluse universități din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Norvegia și China.

Universitatea Southampton se află pe locul 15 în Marea Britanie (Complete University Guide 2013) și pe locul 94 în lume (QS World University Rankings 2014), fiind printre cele mai populare instituții de învățământ superior. Tot internațional, universitatea a intrat în top 10 pentru satisfacția studenților cu privire la programul ales.

N-ai vrea să aștepți o viață ca să ajungi la un salariu pe măsura pregătirii tale academice, nu-i așa? National Student Survey arată că Southampton este în top 20 universități ale căror absolvenți au printre cele mai bine plătite joburi.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.