Upper Iowa University

Statele Unite ale Americii

Upper Iowa University605 Washington St.P.O. Box 1857, Fayette, Iowa 52142, United States of America

www.uiu.edu

Localizare

Campusul principal se află în Fayette, Iowa, însă universitatea mai deține numeroase centre de studiu în Statele Unite, dar și centre internaționale în Hong Kong, Singapore și Malaezia.

Descriere

Universitatea este recunoscută pentru maniera inovatoare de a oferi programe universitare și postuniversitare caracterizate prin flexibilitate. Programele includ atât studiul online, cât și pe cel independent.

UIU pune la dispoziția studenților cluburi și organizații studențești, activități în aer liber care includ drumeții, ciclism, rafting, etc. De asemenea, universitatea dispune de internet în întreg campusul, iar, de curând, a adăugat un program în domeniul tehnologiei precum și un nou centru pentru promovarea tehnologiei în cadrul comunității.

Universitatea se numără printre primele 25% dintre instituțiile americane de învățământ în ceea ce privește îmbunătățirea modului de învățare a studenților. Upper Iowa University deține o listă lungă de absolvenți printre care se numără unul dintre fondatorii YMCA, un câștigător al Premiului Nobel pentru Pace și un celebru arheolog și cărturar din Marea Moartă.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.