VHL University of Applied Sciences

Olanda

Van Hall Larenstein, Leeuwarden Agora 1 Leeuwarden, 8901 BV NL

www.vhluniversity.com/

Localizare

Van Hall Larenstein are trei campusuri în Olanda: în Leeuwarden, Velp și Wageningen. Clădirea din Leeuwarden are trei case eco pe acoperișul său, iar campusul din Velp este situat într-o zonă minunată, potrivită pentru programele sale eco. Wageningen este unul dintre cele mai importante centre universitare specializate în științele vieții.

Descriere

VHL este cea mai mare universitate „eco” de științe aplicate din Olanda. Aceasta oferă o combinație unică de programe din diferite domenii, precum managementul mediului, dezvoltarea rurală, producția alimentară, securitatea și siguranța mediului. Câteva exemple sunt programe speciale, rar întâlnite în lume precum AgriBusiness and Business Administration sau Animal Husbandry.

La VHL, întreg sistemul educațional este centrat în jurul tău ca student, pornind de la interesele tale, urmărind să te formeze în a deveni competent din punct de vedere profesional la cel mai înalt nivel. Ai libertatea de a alege dintr-o serie largă de oportunități de studiu, „exchange” și dezvoltare profesională.

Programele de licență sunt de 4 ani, cu scopul formării inginerilor capabili de aprofundare a cunoștințelor și cu abilități de „problem solving”. În primii 2 ani, vei avea o bază multidisciplinară, după care urmează 2 ani de specializare, timp în care îți vei realiza teza pe un subiect ales. VHL e o universitate internațională, care a dezvoltat cursuri adaptate după toate exigențele studenților din lume.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.