Vesalius College Brussels

Belgia

Vesalius College, Pleinlaan 2, 1050 Brussels, Belgium

www.vesalius.edu/

Localizare

Vesalius College este localizat în Bruxelles, orașul capitală a Belgiei. Pentru cei care aleg să studieze aici, orașul reprezintă o oportunitate unică din mai multe puncte de vedere – plin de cultură, profund internaționalizat, vibrant și activ în viața de noapte, cu expoziții de artă în aer liber și în numeroase muzee, dar și cel mai mare hub business pentru European Affairs. Mai mult, poate fi considerat centrul Europei, fiind ideal pentru călătorit – numai 90 de minute până la Londra, Cologne și Amsterdam la două ore distanță,cu trenul, iar celelalte mari orașe europene sunt la doar două ore cu avionul.

Descriere

Într-o comunitate internațională, Vesalius College le oferă studenților săi o experiență unică. Este organizat în patru mari departamente: Business, Communications, International Affairs și International&European Law.

Universitatea este cea mai veche instituție din Bruxelles care oferă programe de licență cu predare în limba engleză și s-a remarcat, în decursul celor 24 de ani de tradiție, prin stilul american de predare și prin orientarea lor internațională având studenți din peste 40 de țări.

Vesalius depune toate eforturile pentru a le oferi studenților cele mai bune oportunități pentru a avea succes în viața lor profesională. De aceea, la Vesalius, vei avea parte nu doar de o pregătire academică riguroasă, dar ai acces și la experiența practică înainte de absolvire, care este atât de valoroasă atunci când îți începi cariera. Prin partenerii săi, organizații și companii cu prestigiu internațional, de la instituții europene până la start-up-uri, think tank-uri și corporații, Vesalius le oferă studenților anual internshipuri.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.