Warnborough College

Marea Britanie

18 Lower Bridge St, Canterbury, Kent CT1 2LG, United Kingdom

warnborough.ac.uk/

Localizare

Warnborough College este localizat în Canterbury, oraș votat ca unul dintre cele mai sigure din Marea Britanie. Se află doar la o oră distanță de Londra, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare campusuri studențești.

Descriere

Colegiul oferă o varietate de cursuri, în domenii precum: Business, Marketing, Travel Tourism sau cursuri specializate de limba engleză. Cei care finalizează și promovează examenul final vor avea un rezultat echivalent cu nivelul A levels, devenind pe loc eligibili pentru a aplica la sute de universități din întreaga lume.

Nu ai terminat liceul încă sau examenul de Bacalaureat îți dă bătăi de cap și nu vrei ca asta să-ți încurce planurile de a studia în străinătate? Pentru a te putea înscrie la cursurile oferite de Warnborough este nevoie doar să ai vârsta minimă de 16 ani.

Poți alege cursuri scurte (6 luni) care oferă acces în anul I de facultate sau cursuri de un an, prin care te poți ulterior înscrie în anul al II-lea.

Warnborough College este o opțiune ideală pentru cei care nu au început un program de studiu în anul academic în curs, dar care își doresc sa studieze la o universitate în străinătate, primind în același timp și o calificare recunoscută internațional.

Programe si detalii

Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.